After Sales Engineer

Service binnendienst

Locatie: Oldenzaal
Aantal uren: 40u pw
Opleidingsniveau: Hbo

De After Sales Engineer die wij zoeken heeft enkele jaren werkervaring in een technische service functie. Hij of zij heeft een goed technisch inzicht, bij voorkeur met een technisch commerciële vooropleiding. Hij of zij spreekt goed Engels, bij voorkeur ook Duits en kan zich tussen de verkoop, engineering en service collega’s goed als duizendpoot bewegen. De After Sales Engineer beantwoord de service vragen die binnenkomen of zet de technische vragen door in de organisatie die op de service afdeling binnenkomen en draagt zorg voor de opvolging richting klant. De functie is een uitstekende opstap voor doorgroei binnen Klieverik. Contacten met onze vaak lange termijn relaties met dealers en agenten en voorbereidende verkoop- service en ook marketingtaken maken deze functie tot een veelzijdige plek binnen de organisatie.

 

Functie eisen

 • Afgeronde relevante HBO opleiding.
 • Eén of enkele jaren ervaring in een technische verkoop (binnendienst) service functie.
 • Kennis van commercie, marketing en zeker van techniek (WTB)
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • De after sales activiteiten bestaan uit het verwerken van binnenkomende service vragen van klanten, het uitwerken van offerte aanvragen, het inboeken, verwerken en opvolgen van service orders. Het opstellen van offertes, uiteraard na een gedegen inwerk periode.
 • Opvolgen van service leads die de sales- en area managers hebben aangedragen.
 • Analyse en opvolging van de service activiteiten zowel van de service inzet als de spare parts bestellingen.
 • Verwerken en opvolgen van de verzoeken om documentatie (handboeken, tekening en spare parts overzichten) van onze machines en service producten.
 • Incidenteel (na gedegen inwerk periode) ook meedraaien bij de dealer trainingen die we in Oldenzaal organiseren.
 • Aandragen van content voor Socials en Nieuwsbrieven betreft de service- en installatie werkzaamheden en project opleveringen.
 • Actief bijdragen aan procesverbeteringen en verbeterprojecten.
 • Samen met de Sales Manager monitoren van klanttevredenheid door actief contact te onderhouden met de klanten, dealers en agenten. Ook het informeren van de relaties via mail of telefonisch contact behoort tot de taken.

 

Waar ben jij sterk in?

Je bent actief, ondernemend, pragmatisch en resultaat gericht, enthousiast en gestructureerd. Je bent een absolute team player en je hebt humor. Je bent stressbestendig en werkt na de inwerkperiode zelfstandig, nauwkeurig en oplossingsgericht. Je kunt snel schakelen.

 

Wat krijg jij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, uiteraard o.b.v. kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen + 13 atv-dagen
 • Uitzicht op vast dienstverband
 • Prettige en informele werksfeer met veel internationale contacten.
 • Goede pensioenregeling.
 • Standplaats Oldenzaal.

 

Over Klieverik

Klieverik Heli BV is een dynamisch bedrijf dat machines produceert voor de textielindustrie. Met meer dan 40 jaar ervaring, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden wij innovatieve industriële machines. De Klieverik kalanders ten behoeve van transferdruk op textiel zijn al vele decennia een begrip in de textielmarkt zoals fashion, sportswear en hometextile. Klieverik produceert zowel stand-alone apparatuur als ook complete productielijnen voor het lamineren en coaten van technisch textiel.
De Klieverik machines zijn wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. De organisatie telt op dit moment circa 30 medewerkers en is gevestigd in Oldenzaal, waar zij ook de machines bouwen.

Er is een informele werksfeer waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Er worden jaarlijkse teamuitjes zoals een zomer BBQ en een eindejaarsfeest georganiseerd en ook is er een personeelsvereniging voor aanvullende uitjes.

Klieverik is onderdeel van de Geurtsen Group en opereert in een groep van machine bouwers en technische, vaak High Tech, bedrijven met een lange staat van dienst.

 

Solliciteren

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Stuur dan je sollicitatie en CV naar info@klieverik.com, ter attentie van HR. Voor nadere informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met CEO Rob Verver (06 53 290406).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact us

If you would like to know more about Klieverik’s single piece flowline calenders, feel free to contact Klieverik or your local dealer. We will be happy to help you decide which calender would be best for you.

Contact us

Info & Purchase

Klieverik works with local dealers. To find the nearest dealer, click the button.

Find your dealer