Equipment for advanced textile

Klieverik in Television Show Doe Maar Duurzaam on Dutch Television

PRESS RELEASE

‘Doe Maar Duurzaam’: hét televisieprogramma waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzending van 8 april staat in het teken van ‘Duurzame technieken’. We bezoeken diverse ondernemers die laten zien hoe zij met duurzame technieken en diensten omgaan. Een in het oog springende onderneming is Klieverik.

Klieverik ontwerpt, fabriceert en verkoopt machines (kalanders) voor lamineren en coaten van diverse soorten textiel en voor uiteenlopende toepassingen; zoals voor de automobiel, interieurstoffen en diverse technisch producten.  Deze kalanders kunnen daarnaast ook worden gebruikt voor de transferdruk; een proces waarin een op papier gedrukt patroon wordt overgezet op polyester textiel. Dit wordt o.a. toegepast bij sportkleding, raamdecoratie en beursstands. Op Klieverik kalanders is dit in ieder geval een schoon en droog proces, waardoor de milieubelasting beperkt blijft.

Meneer d’Hondt van Klieverik vertelt ons meer over deze nieuwe technologieën en waarom Klieverik zichzelf ‘a world leader’ mag noemen. Benieuwd naar het verhaal achter Klieverik, de producten en werkprocessen? Kijk 8 april om 17:00 naar de uitzending van ‘Doe maar Duurzaam’ bij RTLZ. 

Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

check
all our
events
 
Klieverik Heli BV
Edisonstraat 8
7575 AT Oldenzaal
The Netherlands

Click to call us
info@klieverik.com